Our Sweet Home

Hye guys..this is our blog..with lots of luve..
We create it as to share some knowlegde..not just luve..
but if u wanna share, story to us ur story..
you can comment it..thanks^_^

Isnin, 16 April 2012

Assalamualaikum and hye :)

Da lame benar x update status coz kekadang busy n kekadang malas plak nak menaip hahaha padahal banyak benda jew nak share ngan reader..Baru nie sempat la bercuti kat umah 1 week..heaven betul duk kat umah..dapat borak2 ngan mak..suke betul..^_^
Sape la kan x suke duk kat umah..kalo x suke tu mesti ade sumtin yang x kena ngan uolls semua nie hik3..Eh ape benda la aqu nak share kan??mcm melalut jew..hehehe of coz la nak citer sal aktiviti yang aqu wat kat umah..hua3..nie bagi pic nak tunjuk kat semua ape y aqu da wat...jommmmm let go babeh..


Siakap Sweet Sour
Cekodok sayur+ikan

Kuih mok subuh (arwah abah pernah tnye pndai x wat kuih nie..mase tu aqu x pandai lg..skunk da ley wat)

Sempat celebrate besday mak hehehe semoga mak sihat2 n dipanjangkan usia..amin..

Ha..tu jew la nk kongsi ngan uolss semua..hehe k la..tada..^.^

mode --> demam