Our Sweet Home

Hye guys..this is our blog..with lots of luve..
We create it as to share some knowlegde..not just luve..
but if u wanna share, story to us ur story..
you can comment it..thanks^_^

Khamis, 22 September 2011

The New One..


Salam semua..

Aify kat ofis nie..huhu cuaca sejuk la plak arinie..mendung gteww.. Skunk nie da siap 1 task n tinggal lg satu la nk kena ciapkan..so sambil rilex2 nie nak cite la ckit.. sabtu lepas after pg open house dekat umah pak su si nisa(kwn aify)..Aify and My Biey pg la Mines..but unfortunately parking penuh..so My Biey xmo la masuk kan..pastu die ckap jom kite lepak kat UKM jew la..huhu cdey jew bunyiknye..kite br nk jejalan bersama taw..hak3 kejadah la kan mentg2 da 2 bulan x jumpa.. n then Aify pujuk2 My Biey ajak pg alamanda..purpose dye nk cr HFON..perghhh macam la kat terengganu nie xdew y jual..padahal berlambak kat Mydin Mall tu..hak3.. Pusing2 kat kedai dekat cinema tue..berkenan la kat 2 hfon nie sambil2 usha tu tnye la function2 dye..y 1 tu ade wifi n 1 lg bese jew la..smbil2 tu decide la ngn My Biey..n then My Biey ajak g jejalan dulu tuk diskuss sal nie..xmo nt sesal kemudian..huk3..da abes decide n da amik duit..pe lagi dapat la hfon tu hahaha..



Sony Ericsson J108i
Price = RM310 (rm10 for skin protector)

p/s - lg2 beli sony..ntah nape la aify nie berkenan sgt ngan hfon sony nie hak3


Rabu, 21 September 2011

Stock Control System



Assalamualaikum semua..minggu nie minggu ke3 adeq LI..
So task minggu nie kene finish wat latihan sal stock control nie..
Baru2 nie wat yang Accounting System..even x blaja acc tp Alhamdulillah boleh buat..
Yang Stock Control nie lak..byk gk confius huhuhu..but ape2 pon keep try to finish it this week..
Hehe nie link ke company adeq..jom la like yerk..


Banyak info yang berguna nak2 bg y ade Business n nk blaja sal system nie..

Ahad, 11 September 2011

Memang tak ada wanita seperti aku

Tapi yang lebih baik banyak

Memang tak ada wanita sehebat aku

Tapi yang lebih hebat banyak

Maka tak perlu kau susah hati

Banyak wanita yang bisa kau pilih

Untuk kau jadi sandaran hati

Memang tak ada wanita seseksi aku

Tapi yang lebih seksi banyak

Memang tak ada wanita secantik aku

Tapi yang lebih cantik banyak

Maka tak perlu sedu sedan itu

Jangan sampai kau rendahkan dirimu

Memaksa aku menjadi pacarmu

Oo baby baby

Jangan kau marah sebab ku tolak

Ku tahu kau kacak

Ku percaya kau baik

Ku yakin pasti ada

Wanita yang tertarik

Oo baby

Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu

Tapi tidak denganmu

Ku sudah ada satu

Kekasih yang menunggu

Ceritanya aku sedang belajar setia

Makanya dari itu kamu jangan memaksa

Kerna aku memang tak suka mendua

Oo baby baby

Jangan kau marah sebab ku tolak

Ku tahu kau kacak

Ku percaya kau baik

Ku yakin pasti ada

Wanita yang tertarik

Oo baby

Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu

Tapi tidak denganmu

Ku sudah ada satu

Kekasih yang menunggu

Oo baby

Jangan kau marah sebab ku tolak

Ku tahu kau kacak

Ku percaya kau baik

Ku yakin pasti ada

Wanita yang tertarik

Oo baby

Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu

Tapi tidak denganmu

Ku sudah ada satu

Kekasih yang menunggu

Memang tak ada wanita seperti aku

Tapi yang lebih baik banyak




Jumaat, 2 September 2011

Raya Oh Raya




Hai..lame x update..
Malam nie x psti la nk tulis ape..juz nk wish Hepy Eid to all my followers,frenz n semua la..
Seronok gk raye tahun nie coz bnyak dapat wit raye hehe yang x bape nk seronok coz windu kat My Biey..harap korang seronok menyambut lebaran tahun nie n moge bertemu lg ramadhan akan datang..huhu